Ellen Blom ID - St ID Productions

Ellen Blom ID - St ID Productions

St ID Productions

 

Tussen 2013 en 2019 heb ik onder de vlag van mijn eigen Stichting ID Productions twee bijzondere theaterconcerten geproduceerd:

 

Flamenco Amazigh

Op 1 november 2014 ging Flamenco Amazigh in première: een unieke mix van Spaanse flamenco en muziek uit de Izran/Amazigh (Marokkaans-berberse) traditie, uitgevoerd door maar liefst 8 muzikanten. Na 15 concerten eindigden we in maart 2017 in Den Haag. De optredens trokken in totaal 2500 mensen die zeer enthousiast waren. Uitgebreide informatie en muziekfragmenten zijn onder andere te vinden op de Facebookpagina www.facebook.com/flamenco.amazigh.

 

Erminia_in_actie_foto_2015_c_Paulien_Verlackt_-_019.jpg

 

Casa Ibérica

In januari 2017 ging in de Flamenco Biennale het tweede muziekproject van de Stichting in première: Casa Ibérica, een grensoverschrijdende kruisbestuiving tussen de Spaanse flamenco en Portugese muziek. Magda Mendes vertegenwoordigt hierin de Portugese stem, en Erminia Fernández Córdoba de Spaanse. Zij worden begeleid door Ward Veenstra & Arturo Ramón op gitaren en Udo Demandt als percussionist. Casa Ibérica is een uniek project waarin Spaanse en Portugese ‘volks’muziek op een vernieuwende manier gemixt worden. Het concert blijft op het repertoire. Neem contact op met mij als je interesse hebt.

Ward maakte een mooie trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=jKBAf3uwWfs

Kijk op https://www.facebook.com/casa.iberica.music voor foto's, filmpjes en muziekfragmenten.

 Foto: Rita Szilitorok DSC 6271 smal